Da li ste znali?

Koliko ima tekstova?

Do sada je na sajt www.satplus.rs postavljeno 2.500 tekstova i izdanja koje možete koristiti. Ova informacija ažurirana je poslednji put 12.03.2020.

 

Da li je isto što i na kioscima?

Internet sajt www.satplus.rs nudi bogatu arhivu tekstova i specijalnih izdanja SAT Media Group od 2011. godine do danas. Ipak, ekskluzivu imaju čitaoci koji kupuju naša izdanja na kioscima pa se ovde objavljuju samo određeni tekstovi iz najnovijih izdanja i to ponekad sa zakašnjenjem u odnosu datum izlaska na kioske.

 

Kako da redovno pratim novosti?

Sve najnovije informacije o izdanjima i tekstovima SAT Media Group možete pratiti na našoj Facebook stranici www.fb.com/SATofficial. Tamo vas čekaju i linkovi ka najnovijim tekstovima dodatim na sajt www.satplus.rs ali i povremene aktivacije kroz koje možete osvojiti besplatne vaučere za kupovinu na sajtu.

 

Da li uvek mora da se plati?

Za korišćenje našeg internet sajta nije uvek potreban novac, mada je mnogo bolje iskoristiti pogodnosti koje pruža plaćanje bankarskim karticama zbog velikih bonusa koji se odobravaju. Naime, ako ne želite da koristite kartice ili ih nemate pratite redovno reviju SAT Plus i našu Facebook stranicu i uvek ćete moći da dobijete besplatne vaučere odnosno kodove za korišćenje sajta.

 

Koliko je plaćanje sigurno?

Sve informacije koje pružite o sebi tokom plaćanja bankarskim karticama isključivo koristi banka i SAT Media Group nema pristup tim podacima niti ih bilo gde čuva. Kompletnu transakciju obavljate isključivo kroz siguran i proveren sistem banke.

 

Koga da pitam?

Za sva pitanja, predloge i prigovore možete se obratiti na internet@satmediagroup.net