EMISIJA SAT 05.03.2017.
KAKO SPORAZUM SA POLICIJOM SMANJUJE KAZNU


Rubrika: Emisija SAT 05.03.2017.
Datum izdavanja: 05.03.2017.

Kako vozač koji napravi prekršaj, a policija mu napiše prijavu za kaznu, može izbeći plaćanje punog iznosa, pa čak i oduzimanje vozačke dozvole? O ovome danas detaljno govori emisija SAT, uz objašnjenje kada takva mogućnost postoji, a kada nije moguće napraviti sporazum sa policijom i ostvariti pogodnosti.
Počeli su dugo očekivani radovi na deonici od Surčina do Obrenovca, pa će mnogima biti zanimljivo da detaljno vide kuda trasa prolazi, gde se ukršta sa postojećim saobraćajnicama i kako će se na novu deonicu uključivati žitelji Novog Beograda i Zemuna.
Naravno, videće i dokle se stiglo sa radovima od Obrenovca do Preljine i čuti kada će početi čišćenje i pranje saobraćajne signalizacije i da li će se konačno postaviti toaleti i kontejneri na parkinzima deonice Ljig–Preljina, na šta je SAT u više navrata skretao pažnju.
Automobila će biti napretek. Videćete šta se od noviteta priprema za salon automobila u Ženevi, koji traje od 9. do 19. marta, ali što je važnije, čuti i videti šta Beogradski sajam priprema za zvanični međunarodni salon, koji u Beogradu počinje 24. marta.
Za one koji nameravaju na kraći odmor za uskršnje praznike, pripremili su cene boravka u najinteresantnijim turističkim mestima ne samo u Srbiji nego i u drugim zemljama.
U rubrici Predstavljamo detaljno je testiran sitroen „C3“.

Urednik i voditelj je Mirko Alvirović.