EMISIJA SAT 19.02.2017.
AUTOMOBILI BEZ VOZAČA


Rubrika: Emisija SAT 19.02.2017.
Datum izdavanja: 19.02.2017.

Zašto vozači ne mogu da produže registraciju na tehničkom pregledu, jer im se razlikuju datumi na nalepnici i u saobraćajnoj dozvoli? Ko je kriv i kako to rešiti? ta je sa porezima na automobile sa velikom „kubikažom“ i da li su tehnički pregledi uzeli bazu podataka Agencije za bezbednost saobraćaja i time rešili probleme vozača da ih ne vraćaju zbog nepotpunih podataka u saobraćajnoj dozvoli?
Učestale saobraćajne nezgode proteklih nedelja su razlog što emisija dosta pažnje posvećuje uzrocima, ali i savetima kako sprečiti stradanja. Jedan od načina jeste edukacija mladih vozača. Videćete kako su prošli prvi besplatni treninzi za mlade vozače koje su u NAVAK-u organizovale auto-škole. Biće reči i o automobilima koji se kreću bez vozača. Stručnjaci, sa kojima smo ekskluzivno razgovarali, objašnjavaju dokle se stiglo sa istraživanjima i eksperimentima i kada se tako nešto može očekivati.
Kao i obično, biće i dosta automobila. Tako će gledaoci upoznati „mazdu 3“ i novi džip „grand čiroki“, a u rubrici Predstavljamo videće detaljan test audija „Q5“.
Urednik i voditelj je Mirko Alvirović.