EMISIJA SAT 12.03.2017.
SALON U ŽENEVI U ZNAKU NOVIH TEHNOLOGIJA


Rubrika: Emisija SAT 12.03.2017.
Datum izdavanja: 12.03.2017.

Da se proizvođači iz godine u godinu sve više takmiče šta će novo predstaviti na svojim automobilima i koje nove tehnologije zauzimaju glavno mesto, najbolje potvrđuje salon u Ženevi, koji traje do 19. marta. Više od 180 izlagača iz čitavog sveta nastupa u punom sjaju, a zapaženo je da ovoga puta nema Kineza, ali je zato indijska „Tata“ na neki način dominantna. Videćete sve novitete i saznati kojim pravcem će se razvijati auto-industrija u narednim godinama.
Za naše prostore najzanimljivija tema je bezbednost u saobraćaju. Sve je više nezgoda, a ovih dana najugroženija kategorija, pored vozača i pešaka, biće motociklisti i traktoristi. Kako sprečiti stradanja, šta MUP mora da preduzme, a šta je obaveza vozača? Kako smanjiti crne hronike? To je glavna tema u razgovoru sa predstavnikom MUP-a Srbije.
Naravno, biće dosta aktuelnih informacija vezanih za predstojeći salon automobila u Beogradu, koji ovoga puta otvara čak tri nove hale, gde će se izlagati motocikli i prateća oprema.
Gledaoci će saznati koji će noviteti iz Ženeve doći pravo u Beograd, jer se kod nas od 24. marta do 2. aprila organizuje međunarodni salon automobila, a prava poslastica biće novi „ferari“ koji će na svom, već tradicionalnom štandu predstaviti emisija SAT.
U rubrici Predstavljamo gledaoci će ekskluzivno upoznati prvi Alfin SUV model „stelvio“.

Urednik i voditelj je Mirko Alvirović.