Emisija SAT 17.09.2017.
SALON U FRANKFURTU I POGREŠNA SIGNALIZACIJA


Rubrika: Emisija SAT 17.09.2017.
Datum izdavanja: 17.09.2017.

Ekipa emisije SAT upravo se vratila sa međunarodnog salona automobila u Frankfurtu. U detaljnom izveštaju videćete čime se hvale najveći proizvođači, koji su noviteti i prototipovi, ali i koji je pravac razvoja automobilske industrije u godinama koje dolaze. Gledaoci će videti kako je rešen problem meštana Jakova koji zbog greške putara nisu bezbedno mogli da uđu u svoja dvorišta, ali i ko je kriv što pogrešna signalizacija izaziva nezgode.
Emisija rešava i sve nedoumice kada je u pitanju zabrana upravljanja vozilom. Kakva je procedura od trenutka kada se izrekne zabrana, kada počinje, kada se završava i da li je ikako moguće odložiti zabranu.
Da li ste znali da danas ne postoji moderan automobil, a da u njemu nema delova iz Srbije? Upravo je ovo jedna od glavnih tema emisije. Saznaćete koji se delovi i komponente proizvode u Srbiji i u koje svetske modele se ugrađuju, ali i koji su planovi jednog od najvećih i najznačajnijih svetskih proizvođača, koji upravo ima proizvodnju u našoj zemlji.