Emisija SAT 23.10.2016.
NOVI ZAKON ODUZIMA AUTOMOBILE


Rubrika: Emisija SAT 23.10.2016.
Datum izdavanja: 23.10.2016.

U današnjoj emisiji detaljno ćete saznati šta donosi novi zakon o bezbednosti saobraćaja, čije se usvajanje očekuje krajem godine. Između ostalog, čućete kada i zbog kakvog prekršaja mogu da vam oduzmu automobil, kako će se tretirati alkoholisanost, za koji prekršaj će se dobijati najviše kaznenih poena i šta se menja sa probnom vozačkom dozvolom. Na sva ta pitanja odgovara predstavnik MUP-a.
Posle dužeg vremena, ekipa emisije SAT je detaljno obišla Koridora 10 prema Makedoniji i zabeležila dokle se stiglo sa izgradnjom. Videćete ekskluzivne slike sa lica mesta, što do sada nije zabeleženo.
Naravno, biće reči i o velikoj akciji koju organizuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije u saradnji sa Nacionalnom vozačkom akademijom, a u pitanju je besplatni trening bezbedne vožnje za mlade vozače sa probnom vozačkom dozvolom. Čućete šta mladi koji dolaze na trening iz svih krajeva Srbije kažu o akciji i o tome koliko im to dodatno iskustvo može sačuvati život.
Kao i obično, biće i dosta automobila. Tako ćete videti novi lend rover „diskaveri“, reno „megan gran kupe“, a u rubrici Predstavljamo novi BMW „M2“.
Urednik i voditelj je Mirko Alvirović.