Emisija SAT 30.07.2017.
MERENJE PROSEČNE BRZINE NA AUTO-PUTU


Rubrika: Emisija SAT 30.07.2017.
Datum izdavanja: 30.07.2017.

Videćete kako su specijalne jedinice MUP-a Srbije u konkretnim akcijama predstavile nove metode zaštite lica koje su vežbali u saradnji sa Federalnom službom obezbeđenja Ruske Federacije. Na poligonu Nacionalne vozačke akademije (NAVAK), uz prisustvo zvanica i gostiju, pokazali su najekstremnije situacije kada se na kolonu praćenih ličnosti organizuje oružani napad ili se kolona preseca nepoznatim vozilom sa ciljem da ugrozi bezbednost lica u eskortu.
Saznaćete i kako će se uskoro meriti prosečna brzina kretanja vozila na auto-putu i na koji način će se kažnjavati oni koji preteraju sa brzinom.
Biće reči i o novom pravilniku kojim se produžava važnost registracionih tablica, ali i o nejasnoćama koje taj pravilnik donosi, s obzirom na to da se ne može produžiti važnost saobraćajnih dozvola.
Ova emisija je nešto duža pa je ekipa SAT-a pripremila i deo patrole do Budve kroz kanjon Morače, i detaljno će, po svom proverenom sistemu hvalimo-zameramo, pokazati čitav put od Zlatibora do Crnogorskog primorja.