Specijalno digitalno izdanje
TOP 10 BMW TESTOVA


Rubrika: Specijalna izdanja
Datum izdavanja: 07.04.2020.

Pred vama je proizvod za koji vam nije neophodan odlazak do kioska.
Ovo je „Top 10 BMW modela koje smo testirali“, a u njemu su se našli oni koji su na nas ostavili poseban utisak u poslednjih nekoliko godina – za starije modele imamo magazin Youngtimer – svet najboljih polovnjaka.

Neki od izabranih su tu jer su postavljali standarde i menjali pravila igre, drugi jer su začetnici nečeg sasvim novog, a pojedini su, prosto, ušli u ovaj izbor jer su izazvali mnogo emocija.

Specijalno digitalno izdanje nastalo je u neobično, potpuno vanredno vreme.
Sve što nas je zadesilo doživeli smo kao izazov na koji moramo da odgovorimo, pa je pred vama prvi naš proizvod koji je nastao „od kuće“. Međutim, to nikako ne znači da naša redakcija odustaje od papira.

Smatramo da potpuni prelazak na digitalna izdanja nije način informisanja sa autoritetom niti je prilagođen navikama publike u Srbiji. Baš u ovo vreme poplave raznih informacija sa društvenih mreža pokazalo se koliko je važno dati svoje poverenje nekom tekstu iza koga stoje poznata lica, iza koga stoji redakcija za koju se zna prava adresa. Ono što je objavljeno na papiru ostaje tako zauvek i ne može naknadno da se ispravi.

Oni koji objavljuju svoje informacije na papiru mnogo više vode računa šta će napisati – jer iza toga moraju da stoje zauvek. Pa i iza grešaka, koje, ako se naprave, moraju da se priznaju, a ne da se „isprave“. Zato će se SAT Plus još dugo držati papira. Ali paralelno sa tim biće ovakvih digitalnih specijalnih izdanja za publiku koja provodi vreme „onlajn“.

SADRŽAJ:
BMW M2 – Spreman za legendu
BMW M2 / BMW i8 – Brutalnošću protiv budućnosti
BMW i8 Roadster – Za osvešćene hedoniste
BMW M5 – Limuzina moćna kao grom
BMW Series 3 – Poznati temelj za nove visine
BMW Series 1 – Drugačija, ali bolja
BMW X2 – Sindrom trećeg deteta
BMW X4 – SUV sa sportskom dušom
BMW X4 / X3 M430i – Spoj snage i kvaliteta
BMW X5 – Majstor svih zanata
BMW X6 xDrive40i – Evolucija rodonačelnika klase
BMW X6 M50d – Ni „X6“ ne može bez slova „M“
BMW Z4 / Toyota Supra – Bavarac koji je stvorio Japanku