Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6: “Mišići” za avanturu  po bespuću

Iako je ponuđen svetskom tržištu još početkom ove godine, Folksvagenov “amarok” se i dalje smatra novitetom u segmentu pikapova. Predstavljen je nedugo posle Fordovog “rejndžera”, sa kojim deli platformu i gotovo sve ključne karakteristike. Sa druge strane, osim odličnih terenskih karakteristika i solidnih “radnih” sposobnosti, nova generacija “amaroka“ je na nas ostavila utisak snažnog i modernog automobila koji se po nekim detaljima, pre svega u kabini, može porediti i sa velikim SUV modelima, a posebne pohvale zaslužuje trolitarski V6 “dizelaš”

Folksvagen je novu generaciju „amaroka“ predstavio krajem prošle godine, a ovaj pikap je nedavno bio na probnoj vožnji u našoj redakciji.

Pogled sa boka otkriva zaista kratke prepuste, ali i preko 17

[...]


Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.
 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!