Novi udar na džepove vlasnika automobila: Zašto su poskupeli tehnički pregledi

Posle 5. jula počela je puna primena Pravilnika o tehničkim pregledima, ali više od najavljenih strožih kontrola ispravnosti na tehničkim pregledima, vozače su zabolele cene koje su preko noći ponovo otišle u nebo. U Beogradu od 6.000 do 6.500 dinara, u Novom Sadu čak i do 7.500 dinara… Istina, još uvek ima i onih koji nisu poskupeli, ali zna se kako to obično biva kad većina podigne cene. Iako je monopolističko udruživanje zabranjeno i zakonom kažnjivo, izgleda da je dogovor među većinom onih koji nude ove usluge postignut i da će vozači opet morati da plate onoliko koliko im traže. Pitamo se dokle tako.

Zašto dižu cene

Istina je da su mnogi koji se bave tom delatnošću morali da nabave moderniju opremu i ispune razne druge uslove predviđene pravilnikom iz 2018. godine, kako bi se najzad uveo red u ovu oblast. To jeste zahtevalo izvesna ulaganja na koja mnogi

[...]


Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.
 

Komentari

Nikola Markovic

27.10.2023. 14:36

Kontrolori traze vece plate... pa mi gradjani treba da placamo vise. Da li ste svi bez mozga...

Boki.MB

31.10.2023. 08:43

Može to i manje

Mile Stanojevic

1.2.2024. 20:10

👎

Aleksandar Lekic

9.2.2024. 06:43

Srbija 🥹

Prijavite se da biste mogli komentarisati!