image

VAG Club Serbia: Najveći skup “vagena”

Bez obzira na to da li ste samo ljubitelj Folksvagena, Audija, Poršea, Škode, Seata, ili ste i vlasnik nekog vozila najpoznatije grupacije na svetu, priliku da na jednom mestu vidite neke od najneobičnijih automobila iz regiona ne treba da propustite. Ovog septembra VAG klub Srbije okupiće oko 300 najređih i ekskluzivnih automobila na jednom mestu, a svi su dobrodošli na ovu nesvakidašnju izložbu

Brojni su automobilski klubovi u Srbiji, pa tako mnogi brendovi imaju i svoje predstavnike koji okupljaju vlasnike vozila. Jedan od mlađih, ali i najbrojnijih je svakako onaj posvećen modelima čitave Folksvagen grupacije pod nazivom VAG klub Srbija. 

[...]


Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.
 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!