image

Nissan X-Trail e-Power e-4orce: Izvan uobičajenih šema

Ukoliko vam “kaškai” nije dovoljno veliki, sada je tu njegov “stariji brat”, moderniji, prostraniji i upečatljiviji. Pokreće ga originalni hibridni pogonski sistem “e-pauer”, koji ga čini udobnim i brzim, baš kao da je isključivo električan, ali zato ne mora da se puni na utikaču. U varijanti sa pogonom na svim točkovima, “X-trejl” četvrte generacije nudi mnogo toga izvan uobičajenih šema, što ga izdvaja u mnoštvu sličnih modela

👍 Prostor pozadi putnicima nudi visok nivo komfora, a tu je i prostran i praktičan prtljažnik. Hibridni pogonski sistem daje utisak da je reč o klasičnom elektromobilu, bilo da je vožnja ravnomerna ili brza.

👎 Potrošnja goriva na auto-putu nije niska, kao što se to očekuje

[...]


Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.
 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!