Cars & Models: Fuzija

U ovom, laganom, letnjem modnom editorijalu objedinili smo mnogo toga... „Lavove“ i ostale mačke, odnosno Peugeot 408 Hybrid i najnoviju ponudu za vrele dane na odmoru, renomiranih svetskih modnih marki Puma, Karl Lagerfeld, Staff Jeans i Harmont&Blaine, čiji je distributer i prodavac „N Sport“. I sve to u  opuštajućem ambijentu akva-parka „S Club“ u Jakovu

Nema jasnih pravila kako ćete se obući za plažu, niti šta ćete tačno nositi na odmoru uz more, reku, jezero ili bazen, jer danas modni trendovi dozvoljavaju slobodno kombinovanje marki i stilova, u zavisnosti od raspoloženja i ličnih afiniteta.

Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.


 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!