image

Tesla Model 3: Revolucionar i vizionar

Glavni aduti Tesline “trojke“ su poboljšana baterija i sniženje cene koje bi moglo da prodrma tržište. Ako se tome pridodaju i subvencije, američki automobil je as koji se lako nosi sa konkurencijom

Ponekada ne morate da šaljete automobil na Mars da biste bili vizionar, niti da pokušavate da se približite teleportaciji kopanjem tunela za izgradnju „hajperlupa“ (engl. Hyperloop).

Dvostruka funkcija: Pokazivači pravca podrazumevaju i

[...]


Da biste pročitali ceo članak potrebno je da se ulogujete na svoj nalog. Vi znate ko smo mi, gledate nas na malim ekranima, a sada i na aplikaciji SAT HUB. I mi bismo voleli da se upoznamo sa vama tako što ćete se ili ulogovati na svoj nalog ako ga imate ili se registrovati što je vrlo jednostavno. Klikom na „Registruj se“ za samo nekoliko trenutaka, potpuno besplatno, postajete deo velike zajednice.
 

Komentari

Prijavite se da biste mogli komentarisati!

Marko Gajić

1.10.2023. 19:22

Zašto se sada predstavlja "stari" Model 3 s obzirom da je 1. septembra predstavljen restajling koji je bio i na IAA sajmu u Minhenu?

Milan Alempijevic

2.10.2023. 00:39

Dobro je da se o Tesli ikako pise.. :))

Dragan Mitić

4.10.2023. 16:14

Dobar i poželjan, al za prosečne vozače još uvek nedostizan.

Branimir Radić

4.10.2023. 11:37

Duplo skuplji od kineskih.

Ivan Jevđić

7.10.2023. 15:44

Mislim da je vreme da Tesla malo poveća autonomiju. Tesla kao jedan od pionira, trebao bi da razmiali o tome. Novi Prius je tu postavio ozbiljan standard.